Opozorilo
  • JUser: :_load: Ne morem naložiti uporabniku id: 69

STROKOVNE EKSKURZIJE


Dodatne informacije lahko dobite s klikom na ikono na koncu uvoda v članek

STROKOVNO IZOBRAŽEVANJE IN STROKOVNA EKSKURZIJA V HILDESHEIM IN BIELEFELD
V Društvu medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Gorenjske smo se v sodelovanju s FIRIS IMPERL & CO. d.n.o. in z Inštitutom Antona Trstenjaka za gerontologijo in medgeneracijsko sožitje 26. maja letošnjega leta odpravili na nadvse zanimiv tridnevni strokovni seminar s skupnim naslovom »Sodobni pristopi k dolgotrajni oskrbi v krajevnem okolju«. Strokovni program je bil izveden v obliki ekskurzije z ogledom dveh ustanov oziroma organizacij za oskrbo starejših v Nemčiji: Hildesheim in Bielefeld.Strokovni program je potekal vse tri dni;

več...

11. KONGRES EVROPSKEGA ZDRUŽENJA ZA PALIATIVNO OSKRBO
Kongresa Evropskega združenja za paliativno oskrbo sem se udeležila kot članica tima za paliativno oskrbo Bolnišnice Golnik – KOPA, s finančno pomočjo Društva medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Gorenjske, SAPIO PLINI d.o.o. in Bolnišnice Golnik - KOPA. Prvi in največji vtis s kongresa je spoznanje, kako zelo je v svetu razširjena paliativna medicina in celotna paliativna oskrba in kako zelo je prisotno zavedanje pomembnosti vključitve paliativne oskrbe v zdravstvene sisteme.

več...


NA OBISKU PRI POLJSKIH KOLEGICAH IN KOLEGIH
Društvo medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov Gorenjske je skupaj z agencijo Jereb od 1.6. do 4.6. 2006 organiziralo strokovno ekskurzijo na Poljsko. Iz Jesenic smo se na pot odpravili v večernih urah in do Škofje Loke zapolnili avtobus. Kar 44 udeležencev se nas je odločilo, da kljub dolgi vožnji vztrajamo in obiščemo Poljsko. 

več...